Astazi se deschide Targul Pasi in cariera

Magazin Salajean 14 mai 2012 0

Astazi se deschide Targul Pasi in carieraElevii care nu s-au hotarat la care unitate de invatamant liceal sa aplice pentru anul scolar urmator pot gasi indrumare, incepand de astazi si pana miercuri, inclusiv, in cadrul unui eveniment organizat de Inspectoratul Scolar Judetean Salaj si Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Salaj. Este vorba de Targul ofertei educationale Pasi in cariera, care va fi deschis astazi, incepand cu ora 14, in sala festiva a Colegiului Tehnic Alesandru Papiu Ilarian din Zalau.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar, elevii aflati in ultimul an de gimnaziu vor putea studia oferta educationala a unitatilor de invatamant liceal din judet pentru urmatorul an scolar. In cele trei zile cat dureaza evenimentul, vor fi puse la dispozitia celor interesati specializarile, profilele si domeniile de scolarizare pentru fiecare unitate de invatamant liceala din judet. De asemenea, la aceasta editie vor participa si institutiile de invatamant superior, pentru prezentarea ofertei educationale in scopul orientarii profesionale a elevilor.

Cel mai probabil, la fel ca in anii anteriori, unitatile participante la aceasta activitate vor avea amplasate standuri de unde elevii sa obtina informatii cat mai clare despre unitatea la care sunt interesati sa studieze din toamna.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »