Aproape 200 de locuri vacante in invatamantul salajean

Magazin Salajean 2 august 2010 0

Aproape 200 de locuri vacante in invatamantul salajeanAproape 200 de posturi in invatamantul salajean, din cele aproximativ 450 de posturi scoase la concurs de catre Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Salaj pentru viitorul an scolar, au ramas neocupate dupa finalizarea sedintelor de repartizare a catedrelor de titulari, a locurilor pentru suplinitori si a cererilor pentru continuitate in invatamant. Acestea vor fi alocate candidatilor in urmatoarele sedinte de repartizare ce vor avea loc in perioada 23-25 august.

Potrivit inspectorului de resurse umane din cadrul ISJ Salaj, Viorel Lungu, 197 de posturi ca au ramas neocupate in scolile din judet, dintre care 104 complete, restul de 93 fiind fractiuni de norma. Din posturile scoase la concurs, 49 au fost deja repartizate profesorilor titulari, 94 suplinitorilor, iar 200 celor care au optat pentru continuitate. De asemenea, 22 de cereri au fost aprobate titularilor care au dorit sa-si schimbe, provizoriu, scoala in care predau, a declarat Lungu.

Potrivit acestuia, posturile neocupate vor fi repartizate in sedintele publice programate in 24-25 august, in data de 23 august fiind rezolvate detasarile la cerere. La aceste repartizari vor putea participa candidatii la examenul de titularizare din 14 iulie precum si candidatii care vor participa la concursul de suplinire din 5-6 august.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »