Activitati extra-curriculare pentru elevii salajeni

Magazin Salajean 26 martie 2008 0

Activitati extra-curriculare pentru elevii salajeniIn urma activitatii de promovare a Scolii de agenti de politie Septimiu Muresan Cluj Napoca, un grup de 15 elevi salajeni au vizitat unitatea de invatamant respectiva, activitatea fiind una de orientare scolara si profesionala. Din seria activitatilor cu elevii, in aceasta luna, cadrelor didactice si liceenilor zalauani le-a fost prezentata revista Caiete Silvane, precum si activitatea editurilor Caiete Silvane si Porolissum, iar in perioada urmatoare vor fi desfasurate seminarii in parteneriat cu Asociatia Jurnalistilor Salaj pe tema rolului mass media in societatea contemporana. Dorina Ciutre, inspector responsabil de relatia cu mass media in cadrul Inspectoratului Scolar al Judetului Salaj, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca seminariile vor avea loc in fiecare luna, in ultima saptamana, in cate un liceu, startul pentru acest proiect fiind stabilit pentru aprilie 2008.

Inspectorul scolar a mai oferit cateva informatii in ceea ce priveste bacalaureatul din acest an. Astfel, ultima serie de liceu-zi a seminarului teologic ortodox, clasa a XIII-a, care studiaza in baza curricumului vechi, va sustine examenul conform listei si programelor aprobate prin Ordinul Ministrului nr. 5003 din 31 august 2006. Pentru disciplina Informatica, scolile trebuie sa mentioneze specializarea (mate-info, respectiv matematica-informatica intensiv informatica), precum si limbajul de programare ales.

Pentru disciplinele Chimie Organica si Chimie Anorganica, scolile trebuie sa precizeze nivelul ales, adica 1 sau 2. Toate aceste informatii vor trebui specificate si de catre elevi, pe lucrari.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »