A venit vacanta! Flori si zambete la final de an scolar

Magazin Salajean 11 iunie 2010 0

A venit vacanta! Flori si zambete la final de an scolar

Bucurie amestecata cu o umbra de regret in ultima zi de scoala. Bucurie pentru vacanta de vara care a sosit si regrete pentru cei care au spus adio in ultima zi de scoala, colegilor si dascalilor. De astazi, elevii din toate unitatile scolare din judetul Salaj intra in vacanta de vara.

Mult asteptata vacanta de vara bate la usa. Insa, inainte de a uita de scoala pentru cateva luni, elevii isi iau ramas bun de la colegii si profesorii lor. Astazi, in ultima zi de scoala, au loc ultimele ore de dirigentie pentru elevii de gimnaziu si liceu, iar invatatoarele isi aduna copiii la clasa pentru a le inmana carnetele cu mediile de final de an. Iar pentru a marca incheierea anului scolar, la toate unitatile de invatamant din judet sunt organizate festivitati de premiere, manifestari care au inceput inca de miercuri, in judet, pentru absolventii cursurilor gimnaziale si liceale.

In cursul zilei de ieri, in curtea mai multor licee si scoli gimnaziale s-au adunat, alaturi de elevi si cadrele didactice, sute de parinti si frati, prieteni si apropiati cu imense buchete de flori in maini pentru a-i felicita pe absolventi. N-au lipsit de la momentele festive nici autoritatile judetene si locale, precum si reprezentantii, la nivel judetean, ai institutiilor publice si cei ai organizatiilor politice.

Cu ocazia festivitatilor, elevii au daruit profesorilor flori, care, la randul lor, i-au felicitat si le-au urat vacanta placuta, dar nu inainte de a inmana diplomele si premiile. Absolventii claselor a VIII-a si-au facut planuri pentru a-si petrece cateva zilele de vacanta intr-o tabara, dar in acelasi timp s-au varsat si cateva lacrimi. De asemenea, elevii claselor a XII-a si-au luat ramas bun de la colegii lor, dar si de la profesorii care le-au fost alaturi timp de patru ani. Festivitatile continua si astazi la unitatile de invatamant din judet.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »