A opta promoţie de ingineri, la deschiderea cursurilor universitare

magazinsalajean 1 octombrie 2012 5
A opta promoţie de ingineri, la deschiderea cursurilor universitare

Filiala Zalău a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca a organizat, luni, deschiderea unui nou an universitar, marcând începutul celei de-a opta promoţii de ingineri din municipiul Zalău. La eveniment au participat invitaţi de seamă, precum ministrul delegat pentru dialog social şi fost ministrul al Educaţiei – Liviu Marian Pop, decanul Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor – prof. univ. dr. ing. Ioan Vida-Simiti, prodecanul Facultăţii de Construcţii de Maşini – prof.dr.ing Doina Pisla, prefectul judeţului Sălaj – Filonaş Chiş, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj – Tiberiu Marc, viceprimarul Zalăului – Daniela Coţa, profesori universitari, directori de şcoli, studenţii universităţii, precum şi reprezentanţi din partea agenţilor economici din municipiu, respectiv din judeţ.
În deschiderea evenimentului, directorul Filialei universitare din Zalău, prof.dr.ing. Ioan Vuşcan, a urat studenţilor mult succes, implicare şi reuşite în rezultatele pe parcursul anului universitar. De asemenea, la festivitate a luat cuvântul ministrul Liviu Marian Pop, care şi-a exprimat mulţumirea că asistă la un asemenea moment important din viaţa viitorilor ingineri. “Învăţământul tehnic are nevoie de implicare în plan politic, pentru corelarea învăţământului preuniversitar cu învăţământul tehnic. În plan privat este, de asemenea, foarte important să reuşiţi în acest domeniu tehnic, pentru a avea forţă de muncă bine calificată, un mediu social de dezvoltare şi stabilitate politică. Suntem într-o peri-oadă grea economică, însă sper că voi, studenţii, veţi reuşi să puneţi în aplicare teoria învăţată pe parcursul anilor studenţiei, să practicaţi în acest domeniu, să excelaţi în plan profesional, în specializarea urmată şi, acasă, în plan local”, a fost mesajul ministrului Liviu Marian Pop adresat studenţilor.
La Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – Extensia Universitară Zalău s-au înscris, în acest an, 90 de “boboci”, la cele două specializări: Tehnologia Construcţiilor de Maşini şi Ştiinta şi Ingineria Materialelor.

Mihaela Oprea

Comentarii

comments

5 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 1 octombrie 2012 at 20:02 - Reply

  Filiala din Zalau, Pericei sau Treznea tot aia-i, trazneasca-le diplomele si doctoratele de inapoiati mintali.

 2. dinu 1 octombrie 2012 at 20:35 - Reply

  Pentru Anonim
  Habar n-ai ce vorbesti. Asta-i o facultate serioasa in primele 12 din tara nu e nici Spiru Haret nici Goldis,. Aici intra cine vrea si iese cine poate.

 3. Stru 1 octombrie 2012 at 21:07 - Reply

  In Romania si in special in Zalau, inca n-am auzit sa se faca ceva serios in ultimii 23 de ani. Doctorate, diplome, masterate toate sunt o cacialma. Absolventii cu doctorate din guvernul Ponta nu stiu sa scrie in limba romana, cu doctorate plagiate, rectori sau decani cu scoli de maistri si diplome false, cam asta este starea reala a invatamantului actual. Exista o exceptie de circa 3% pe tara dar nu la Zalau.

 4. x 2 octombrie 2012 at 14:09 - Reply

  Cei care critica sunt cei incapabili sa obtina o diploma. Sunt acri strugurii, nu?

 5. Anonim 2 octombrie 2012 at 17:56 - Reply

  Pentru prostalai care denigreaza UTC,Filiala Zalau,sa stie ca Cine preda la Cluj-Napoca la UTC predau si la Zalau.Si atunci vreti sa spuneti ca nu e OK?Si examenele se iau pe stiinta nu pe plocoane!Si cine nu invata nu devine absovent !

Lasa un Raspuns »