65 de dascăli, selectaţi să devină experţi

Flavia Pintea 6 martie 2013 4
65 de dascăli, selectaţi să devină experţi

Un număr de 65 de dascăli sălăjeni au fost selectaţi în Corpul naţional al experţilor din învăţământ. Cadrele didactice au fost selectate online pentru a face parte din Corpul Naţional de Experţi în managementul educaţional, fiind prima serie din sesiunea 2013. Astfel, în această etapă au fost admişi 65 de profesori din Sălaj, unii dintre ei cu funcţii de conducere, potrivit listei publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale.
Titulatura de expert devine obligatorie pentru cei care vor să participe la un concurs de ocupare a unei funcţii de director sau de director adjunct într-una din unităţile de învăţământ. Condiţia pentru a ajunge aici este ca solicitantul să fie titular în învăţământ şi să aibă cel puţin gradul didactic II.

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. observator 6 martie 2013 at 18:03 - Reply

  Conditia este ca solicitantul sa se inscrie in USL. Asta e conditia.

 2. Zălăuan 6 martie 2013 at 20:56 - Reply

  Tipic “democraţiei” este selectarea cadrelor pe baza unui carnet de partid şi nu a competenţelor aşa cum era pe vremea partidului unic !!

 3. Anonim 7 martie 2013 at 10:10 - Reply

  ce credeti.????asa eeeeeeeeee

 4. Anonim 11 martie 2013 at 15:17 - Reply

  Da da politica e totul. Si dimineata daca mananci pe paine USL ai ceva de spus daca nu sssssssssssss.

Lasa un Raspuns »