Învață să spui NU viciilor!

Magazin Salajean 12 mai 2011 0

Învață să spui NU viciilor!În data de 10 mai 2011, la Grup Școlar Industrial Sărmășag a avut loc o activitate de implementare a proiectului Învață să spui NU viciilor!, proiect care a luat naștere în urma înscrierii la concursul național de proiecte antidrog Împreună. Tema proiectului din acest an este Prevenirea consumului de tutun, alcool și produse etnobotanice la liceeni.

Echipa de proiect a fost formată din patru elevi din clasa a IX-a A, de la Grup Școlar Industrial Sărmășag (Gorgan Adelina, Gorgan Andrei, Dănilă Nicușor și Gorgan Mădălina), iar cadrul didactic coordonator – Gorgan Florica, profesor de limba și literatura română.

Proiectul având ca și obiectiv formarea și dezvoltarea la elevi a unor atitudini și comportamente pentru un stil de viață sănătos a fost inițiat în școala noastră în luna martie, iar termenul de finalizare este 15 mai. Grupul țintă a fost constituit din elevii de liceu, iar evaluarea s-a realizat prin chestionare care scot în evidență efectele derulării proiectului în școală și măsura în care a fost atins obiectivul propus.

Echipa de proiect a avut ca parteneri direcțiunea școlii

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »