Ziua portilor deschise la sediul IPJ Salaj!

Magazin Salajean 21 martie 2012 0

Ziua portilor deschise la sediul IPJ Salaj!Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj organizeaza, astazi, evenimentul Ziua portilor deschise, toti cei interesati avand dreptul sa urmareasca, indeaproape, activitatea politistilor si sa viziteze sediul institutiei. Activitatea este programata pentru intervalul 10.30 – 14, cand sunt asteptati mai multi copii de la scolile din municipiu.

Evenimentul este precedat de o expozitie de goblenuri. Vernisajul, cu incepere de la ora 10, va avea loc in incinta inspectoratului, lucrarile fiind realizate de cateva dintre politiste. Tot de la aceeasi ora, echipajele de politie vor actiona la Baza Sportiva AS Dinamo, intr-o competitie de minifotbal.

In aceeasi zi organizeaza si politistii jibouani, de la ora 12, o competitie de fotbal intre ei si autoritatile locale, in cadrul Liceului Teoretic Ion Agarbiceanu din Jibou. De la ora 10, politistii de proximitate din Cehu Silvaniei vor imparti pliante si vor prezenta teme de prevenirea a violentei si a furturilor in unitatile de invatamant, la Scolile Andrei Muresanu si Giulaffy Laszlo din oras. In plus, sub sloganul Hai la drum, mici pietoni, politistii rutieri le vor prezenta copiilor de Gradinita Piticot teme legate de circulatia rutiera: reguli pentru pietoni; semaforul si trecerea de pietoni; indicatoarele rutiere; joc de rol de-a agentul de circulatie; strada nu e loc de joaca.

Aceste actiuni fac parte din programul stabilit in aceasta saptamana de catre politistii salajeni, pentru marcarea Zilei Politiei Romane, sarbatorita la data de 25 martie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »