Ziua pensionarilor, sarbatorita la Zalau

Magazin Salajean 4 octombrie 2010 0

Ziua pensionarilor, sarbatorita la ZalauAproximativ 200 dintre varstnicii din judetul Salaj au fost prezenti la manifestarile organizate vineri, in sala de spectacole a Casei de Cultura a Sindicatelor Zalau, cu ocazia Zilei Internationale a Pensionarilor.

Alaturi de sarbatoriti au fost prezenti reprezentantii Sindicatului Liber al Pensionarilor Salaj, presedintele Ilie Gorgan si vicepresedintele Nicolae Bosanceanu, presedintele Clubului Femina, Maria Diaconescu, presedintele Casei de Asigurari Reciproc a Pensionarilor Zalau, Ioan Ivascau, iar din partea autoritatilor judetene, subprefectul judetului Salaj, Onorica Abrudanu, primarul municipiului Zalau, Radu Capalnasiu, directorul Casei Judetene de Pensii Salaj, Luminita Nemes, directorul Casei de Asigurari de Sanatate Salaj, Claudiu Barsan, si altii.

Ca invitat special pentru manifestarile zilei a fost vicepresedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor Pensionarilor din Romania, Iancu Marin, care a inmanat diplome membrilor sindicatului si autoritatilor locale, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintarea SLP Salaj. Dupa citirea mesajelor si inmanarea diplomelor, pensionarii prezenti in sala au avut parte de un spectacol de dansuri si muzica populara. In final, toti au primit din partea organizatorilor evenimentului cate un pahar de tuica si o felie de cozonac.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »