Ziua Nationala – marcata la Zalau

Magazin Salajean 5 decembrie 2011 0

Ziua Nationala – marcata la Zalau

Cateva sute de zalauani au luat parte, joi, la festivitatile organizate de autoritatile municipale si judetene pentru marcarea Zilei Nationale a Romaniei si a comemorarii a 93 de ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918.

Programul festiv a inceput cu un concert sustinut de Fanfara Promenada, pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor, dupa care a luat startul ceremonialul militar si religios. Au participat reprezentanti ai autoritatilor judetene si locale, ai institutiilor publice, reprezentanti ai partidelor politice etc. Dupa acest moment, salajenii au fost invitati la un spectacol festiv organizat la Casa de Cultura a Sindicatelor, de catre Primaria Zalau, putandu-l asculta pe Cornel Borza, Mihaela Grec, Ileana Domuta Mastan, Vasile Coca, Rodica Pop Seling, Aurora Moga Popovici, Alex si Alexandra Chira, Paul Morar, Daniela Stoica, Denisa Buzgau, Ioana Lazar, Vicentiu Pop, Alexandra Teofana Iacob, Razvan Mesesan si Dinu Iancu Salajeanu.

Festivitatile au fost organizate de Consiliul Judetean Salaj, Institutia Prefectului si Primaria Zalau si au fost incheiate cu defilarea cadrelor militare si retragerea lor cu torte.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »