Ziua Jandarmeriei Romane

Magazin Salajean 27 martie 2007 0

Jandarmeria Romana sarbatoreste, in 3 aprilie, 157 de ani de la momentul in care ea s-a constituit cu statut juridic, i s-au stabilit atributiunile, responsabilitatile si principiile de organizare si functionare.

Cu acest prilej, Inspectoratul Judetean de Jandarmi va organiza o serie de activitati culturale si sportive, sub egida Cupa Jandarmeriei.

Astfel, potrivit datelor comunicate de catre purtatorul de cuvant al IJJ, lt. Cristian Bolfa, in perioada 27 – 29 martie, se vor desfasura competitii de minifotbal, volei, tenis de masa si tenis de camp, cu participarea unor echipe de la mai multe institutii locale. Castigatorii tuturor acestor concursuri vor fi premiati de catre seful IJJ, col. Florinel Budisan, intr-un cadru festiv, in data de 3 aprilie.

Totodata, in data de 2 aprilie, la sediul unitatii, se va desfasura un simpozion cu tema Jandarmeria Romana – trecut, prezent si viitor, activitate la care vor participa reprezentantii Muzeului Judetean de Istorie si ai Directiei Judetene a Arhivelor Nationale Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »