Ziua femeii – sarbatorita de pensionari la Zalau

Magazin Salajean 9 martie 2010 0

Ziua femeii - sarbatorita de pensionari la Zalau

Pentru a marca ziua de 8 Martie – Ziua Internationala a Femeilor, Comisia de femei a Sindicatului Liber al Pensionarilor (SLP) Salaj, in colaborare cu Clubul Femina Maria si Crucea Rosie filiala Salaj, a organizat, ieri, la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau, o masa festiva in cinstea femeilor de varsta a treia din judet.

In cadrul evenimentului, presedintele SLP Salaj, Ilie Gorgan, le-a citit invitatelor un mesaj de felicitare din partea Federatiei Nationale a Sindicatului Pensionarilor din Romania si le-a acordat felicitari si flori si, bineinteles, urari de La Multi Ani!. Tot in cadrul intalnirii a avut loc si un moment artistic, un grup de copii de la Scoala Simion Barnutiu din Zalau cantand si recitand poezii dedicate femeii, in special, mamei.

Pe urma, femeile pensionare prezente la eveniment au cantat romante, au spus anecdote si poezii. A avut loc si o tombola organizata de reprezentanta Clubului Femina Maria, Mariana Simon, oferindu-le pensionarelor cate un tablou pictat pe sticla, banii adunati fiind donati in conturile clubului mentionat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »