Ziua copilului, zi de sărbătoare la Şimleu Silvaniei

Magazin Salajean 3 iunie 2009 0

Ziua copilului, zi de sărbătoare la Şimleu Silvaniei

Primăria oraşului Şimleu Silvaniei reprezentată de C.L.C.T (Consiliul Local al Copiilor şi Tinerilor) şi Şcoala Gimnazială Silvania, au desfăşurat, de 1 Iunie, un program distractiv destinat tuturor copiilor.

Astfel că, parcarea din vecinătatea Parcului Central a oferit spaţiul necesar desenelor pe asfalt şi unui atelier de face painting (pictură pe faţă). Copiii s-au inghesuit in număr mare să prindă un loc in faţa pictorului talentat, dar şi să-şi incerce aptitudinile creative prin modelarea plastilinei. Cei mai mici s-au intrecut in săritul coardei, iar cei mai mari s-au antrenat in diferite competiţii şi jocuri sportive. Fetele au jucat volei in sala de sport a Grupului Şcolar Ioan Ossian, iar băieţii au desfăşurat meciuri de fotbal pe terenul de sport al Şcolii Gimnaziale Silvania şi al Colegiului Naţional Simion Bărnuţiu.

Pista de agrement de pe malul Crasnei a servit drept spaţiu pentru intreceri pe role, intreceri de ciclism, pentru concursuri de cross şi mers in trei picioare. Totodată, s-au desfăşurat pi

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »