Ziua Contabilului, marcata si in Salaj

Magazin Salajean 22 septembrie 2010 0

Ziua Contabilului, marcata si in SalajContabilii salajeni au sarba-torit, ieri, alaturi de colegii lor din alte judete, Ziua Nationala a Contabilului Roman. Aceasta zi onoranta pentru profesia contabila a fost marcata la nivelul Corpului Expertilor Con-tabili si Conta-bililor Autorizati din Romania – Filiala Salaj, prin organizarea unei intalniri, la care au luat parte profesionisti in domeniu, reprezentanti ai autoritatilor si ai institutiile deconcentrate.

Conferinta Nationala a CECCAR din data de 2 septembrie 2004 a stabilit ca ziua de 21 septembrie a fiecarui an sa fie declarata Ziua nationala a contabilului roman. Este o zi importanta pentru toti profesionistii contabili, indiferent de calitatea pe care o au: experti contabili, contabili autorizati, directori economici, contabili sefi, sefi serviciu financiar contabil sau contabili angajati in diferite ramuri ale economiei, a precizat Alexandru Tamba, presedintele filialei salajene.

Filiala CECCAR Salaj numara 640 de membri, printre care 269 experti contabili, 177 contabili autorizati, 74 membri stagiari, 44 societati comerciale de expertiza contabila si contabilitate, precum si 76 evaluatori.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »