Zilele Zalăului întorc oraşul pe dos

Adela Farkas 2 august 2012 3
Zilele Zalăului întorc oraşul pe dos

Circulaţia autovehiculelor în Zalău este restricţionată pentru buna desfăşurare a Zilelor Zalăului. Municipalitatea a decis ca de joi, de la ora 0, până luni la ora 4, traficul din zona centrală să fie restricţionat. Astfel, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Primăriei Zalău, Manuela Ghiuruţan, va fi închis circulaţiei bulevardul Mihai Viteazul, tronsonul de la magazinul Universal – zona Perla şi strada 9 Mai şi segmentul de drum din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor.
Potrivit informaţiilor furnizate de directorul de vânzări al SC Events Management Company SRL Iaşi (organizatorii evenimentului), Ionuţ Roşu, vor fi prezenţi câteva sute de agenţi economici, comercianţi şi mici întreprinzători. Dintre aceştia, 13 îşi vor oferi serviciile la terase cu mici, cârnaţi, bere. Vor fi organizate 10 puncte de vânzarea produselor de patiserie, kurtos-kalacs, gogoşi, precum şi tarabe cu artizanat, produse industriale şi jucării şi va fi amplasat un parc de distracţii pentru copii. Totodată, organizatorii au arătat că la Zilele Verii vor mai fi amplasate, în zona centrală, patru grupuri de câte cinci toatele ecologice.
“Fără zahăr”, “Bandidos” şi “Hi-Q” cântă la Zalău

Deschiderea manifestărilor Zilelor Verii va avea loc joi, la ora 8, iar seara, între orele 18-19 se vor organiza concursuri şi animaţie la scenă, şi între orele 19-23 vor avea loc spectacole de karaoke. Vineri, la ora 18 se va da startul concursurilor şi animaţiei la scenă, de la ora 18.30 vor concerta coralele Camarata Academica Porolissensis al Liceului de Artă “Ioan Sima” din Zalău şi “Mezzoforte” al Casei Municipale de Cultură, după care vor evolua membri Ansamblului “Mugurelul”, urmaţi de elevi din cadrul Palatului Copiilor din Zalău. Trupa “Fără zahăr” va concerta de la ora 21.50. Seara zilei de sâmbătă este rezervată concursurilor şi animaţiei (de la ora 18), spectacolelor de karaoke (de la ora 19), premierii olimpicilor (de la ora 20), concertului formaţiei Bandidos (de la ora 21) şi mult îndrăgiţii interpreţi din trupa -Hi-Q (de la ora 22). Spectacolul de artificii va fi prezentat 23. Cea de-a patra zi a sărbătorii Cetăţii este dedicată muzicii populare. De la ora 18 şi până la 23 vor evolua membrii Ansamblului Folcloric “Columna” al Casei Municipale de Cultură Zalău, alături de soliştii vocali, copiii Vlad Blaga, Vicenţiu Pop, Alexandra Teofana Iacob, Răzvan Meseşan, Deisa Buzgău, Daniela Otilia Stoica, Alex şi Alexandra Chira. Vor concerta şi membri Ansamblului Artistic Profesionist “Porolissum” al Casei Municipale de Cultură Zalău şi soliştii vocali: Autora Moga Popovici, Rodica Pop Seling, Ileana Domuţa Mastan, precum, şi invitaţii Sava Negrean Brudaşcu şi Margareta Clipa. Pasionaţii de sport vor putea participa la turneu de tenis de masă, de lupte libere, box, handbal, volei, beachi volei, fotbal, street ball, concurs de ciclism şi concurs de şah şi table pentru pensionari.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 3 august 2012 at 07:50 - Reply

  “beachi volei” ??? Oat iz det ? :)))))). Si … “focul de artificii va fi prezentat la 23 ” ??? La 23 de ce … ???
  Cate clase are la tine ??? Sau n-are ochi la tine ??? Sau este restantiera la bac ??? Un exemplu de urmat media asta … BRAVO !

 2. Anonim 3 august 2012 at 12:26 - Reply

  BEACHI VOLEI..VREAU SI EU:))))

 3. Letitia Cosma 3 august 2012 at 15:32 - Reply

  Propun sa se multe locatia desfasurarii acestei sarbatori. In fiecare an se intampla acelasi lucru cu transportul. Ar fi bine sa fie mutata locatie, de exemplu in spatele Primariei. Acolo n-ar incurca pe nimeni. In fiecare an, in autobuze aud aceleasi injuraturi. Pe caldura asta, ar trebui sa va ganditi si la cei care nu sunt interesati de astfel de programe. Suntem batrani si nu putem fugi de la o statie de autobuz la alta. Statia de la Biblioteca este acum de sosire de la gara, si nu invers cum era de obicei. Nu exista informare in acest sens, si asta il face pe om sa intre in panica, mai ales daca este bolnav.

Lasa un Raspuns »