Zi festiva la Liceul Pedagogic

Magazin Salajean 15 iunie 2007 0

Zi festiva la Liceul Pedagogic

Elevii claselor a XII-a de la Liceul Pedagogic Gheorghe Sincai Zalau au predat ieri, 14 iunie, cheia potilor scolii colegilor din clasele a XI-a. Pintre emotii, flori si felicitari, absolventii cei mai merituosi au primit diplome si carti. In plus, Universitatea Vasile Goldis a oferit, prin intermediul reprezentantului sau, Camelia Burghele, pachete de carti si le-a reamintit absolventilor de liceu ca Universitatea si profesorii universitari ii asteapta sa le urmeze cursurile.

Momentul a fost marcat de prezenta oficialitatilor locale, printre care primarul si viceprimarul Zalaului, Radu Capilnasiu, respectiv Onorica Abrudan si inspectorul scolar general al ISJ Salaj, Ioan Abrudan, care au rostit scurte alocutiuni si au felicitat liceul pentru rezultatele deosebite obtinute de elevii acestei generatii.

Ca o dovada a performantelor scolare, anul acesta s-au oferit doua premii intai. Asta pentru ca diferenta dintre primele medii pe cei patru ani de liceu a fost de doar o sutime. Astfel, elevele Pop Diana (9,90) si Pernes Alina (9,89) au primit fiecare cate o suta de lei pentru rezultate deosebite la invatatura.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »