Zeci de amenzi aplicate de agentii comunitari

Magazin Salajean 11 iunie 2010 0

Zeci de amenzi aplicate de agentii comunitari In cadrul actiunilor desfasurate in municipiu, agentii comunitari au aplicat, in perioada 2-10 iunie, aproape 40 de sanctiuni zalauanilor. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Comunitare Zalau, Lucian Trif, dintre sanctiunile date, 24 au constat in avertismente si 14 in amenzi in valoare totala de 2.500 de lei. Si anume, agentii comunitari au sanctionat sapte persoane pentru cersetorie, sase cetateni care au ascultat muzica la intensitate mare, dar si patru persoane care au consumat alcool pe domeniul public.

Totodata, cinci persoane s-au ales cu sanctiuni pentru ca au aruncat resturi de tigari, coji de seminte si ambalaje etc. pe domeniul public, sase persoane au fost sanctionate pentru ca au parcat autoturismele in zone nepermise, iar alte doua pentru ca au depozitat moloz in alte locuri decat cele special amenajate.

In perioada analizata, agentii comunitari au amendat si doua persoane care au circulat cu scuterele in parcul Padurea Bradet si trei persoane care au folosit echipamentele din parcurile de joaca din municipiu avand varsta mai mare decat cea permisa prin regulament.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »