Zebrele din trafic – impanzite de politisti

Magazin Salajean 15 aprilie 2010 0

Zebrele din trafic - impanzite de politistiDupa vitezomani, a venit si randul soferilor care nu acorda prioritate pietonilor sa fie vizati de politisti. Miercuri, intre orele 12 si 20, a avut loc o actiune la nivel national a politistilor, privind modul de respectare a dispozitiilor legale referitoare la acordarea prioritatii de trecere a pietonilor de catre soferi.

Actiunea nationala a avut ca obiectiv reducerea numarului de accidente rutiere si a consecintelor acestora produse pe fondul neacordarii prioritatii de trecere pietonilor. Numai in Salaj, in primele trei luni ale anului, au avut loc doua accidente grave de circulatie din cauza neacordarii prioritatii pietonilor, soldate cu doi raniti grav.

Totodata, in primul trimestru al anului s-au produs si cinci accidente grave in trafic, avand ca si cauza abateri savarsite de pietoni, soldate cu un mort si patru raniti grav. Astfel, politia atrage atentia si pietonilor, sa traveseze numai prin locurile special amenajate si numai dupa o atenta asigurare, mai ales ca, in conformitate cu legislatia rutiera actuala, ei suporta consecintele accidentului produs ca urmare a traversarii lor neregulamentare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »