Zalăul a răsunat pe ritmuri de muzică medievală şi rock

Mihaela Moldovan 22 septembrie 2012 1
Zalăul a răsunat pe ritmuri de muzică medievală şi rock

Zălăuanii au avut parte, sâmbătă, de un concert de muzică medievală şi rock, cu Ad-hoc, Ţăndărică şi Bosquito. În ciuda vremii destul de răcoroase, melomanii s-au adunat în parcarea din spatele Primăriei Zalău, unde începând cu ora 19.15, au răsunat ritmuri de tobe şi başi. Daniel P., 38 de ani, a venit la concert în special pentru Ţăndărică, pe care îl ascultă cu mare plăcere ca un adevărat fan. „Îmi place foarte mult, este muzică adevărată, şi un astfel de concert este o bucurie pentru suflet”, a declarat zălăuanul. Şi Adina M., 32 de ani, consideră că organizarea unor asemenea concerte la Zalău înseamnă o alternativă oferită populaţiei pentru petrecerea timpului liber. „Apreciez organizarea acestui concert, a mai fost unul de folk aseară, l-am văzut şi pe acela. Simt că prin asemenea momente Zalăul intră în pas cu lumea, cel puţin la capitolul timp liber şi divertisment”, a declarat Adina M.
Concertul de sâmbătă a fost organizat de Primăria Zalău şi Casa Municipală de Cultură Zalău, aceştia fiind organizatori şi pentru Folk Fest Zalău, desfăşurat vineri seara în aceeaşi locaţie.
Cele două concerte nu au fost singurele momente interesante de care au parte, în acest week-end, zălăuanii, întrucât timp de trei zile (21-23 septembrie, n.r.) municipiul sălăjean trăieşte în spirit roman: Festivalul Roman Zalău – Porolissum a ajuns la cea de-a VII-a ediţie, aducând publicului demonstraţii de luptă, gladiotori, daci şi legiuni ale fostului mare Imperiu.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. angel 24 septembrie 2012 at 07:47 - Reply

    mai mihaela cu cat te-au platit caraghiosii astia de la primarie ca sa scrii articolele astea elogiatoare ?toata lumea stie ca afost un esec total!

Lasa un Raspuns »