Zalauanul accidentat pe litoral a decedat

Magazin Salajean 2 august 2011 0

Zalauanul accidentat pe litoral a decedat

Turistul din Zalau care a ajuns la Terapie Intensiva in Constanta, dupa ce a cazut in cap intr-un club de pe litoral, s-a stins din viata in week-end. Barbatul, in varsta de 33 de ani, se afla saptamana trecuta intr-un club din statiunea Eforie Sud si s-a sprijinit de o balustrada de inox de la etajul localului, insa aceasta a cedat, iar el a cazut doi metri in gol. Cei care au asistat la groaznica scena au solicitat imediat ajutorul medicilor de la ambulanta, astfel ca zalauanul a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat in stare grava la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean Constanta.

Medicii l-au diagnosticat cu multiple traumatisme craniene, dar si cu leziuni severe in zona toracica, zalauanul fiind supus de urgenta unei interventii chirurgicale. Desi operatia a decurs fara probleme, zalauanul a stat numai la Terapie Intensiva, in coma de gradul 3. Medicii au spus ca ranile grave suferite la cap i-au fost fatale, barbatul neputand fi salvat.

In acest caz, Inspectoratul de Politie Judetean Constanta a schimbat incadrarea faptei, iar cercetarile vor fi efectuate pentru ucidere din culpa si nu pentru vatamare corporala.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »