Zălăuanca Andreea Pojar a “îndulcit” juraţii de la Masterchef

magazinsalajean 20 martie 2013 1
Zălăuanca Andreea Pojar a “îndulcit” juraţii de la Masterchef

Printre protagoniştii show-ului de televiziune, difuzat aseară de către postul de televiziune Pro Tv, se numără şi o zălăuancă în vârstă de 27 de ani pe nume Andreea Pojar. Tânăra lucrează într-o companie multinaţională şi susţine că participarea ei la Masterchef a fost o provocare lansată de către cea mai bună prietenă a ei.
Plină de emoţii, Andreea s-a prezentat în faţa juriului cu un desert – bezea cu cremă de vanilie şi zmeură – care s-a dovedit a fi foarte delicios şi, chiar dacă a fost ţinută în suspans de către juraţi, în final a primit trei de “Da”. Nici după ce a primit şorţul, care o duce în etapa următoare, tânăra nu şi-a putut stăpânii lacrimile şi emoţiile. Andreea susţine că este cea mai mare realizare din viaţa ei, având în vedere faptul că visul acesteia este să-şi deschidă o cofetărie.

Ramona Vaida

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. anonim 20 martie 2013 at 15:59 - Reply

    Ar fi bine sa publice reteta.

Lasa un Raspuns »