Zălăuan trimis în judecată pentru trafic de migranţi

Andreea Vilcovschi 11 februarie 2013 1
Zălăuan trimis în judecată pentru trafic de migranţi

Poliţiştii sătmăreni specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au destructurat o grupare internaţională de traficanţi de migranţi, care proveneau din ţări din Orient, respectiv Iran şi Siria. Din această grupare face parte şi un zălăuan, Adrian D., de 31 de ani, acesta fiind trimis în judecată, alături de trei sătmăreni.
Potrivit presei din Satu Mare, cele patru persoane sunt acuzate de iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui astfel de grup şi trafic de migranţi.
Gruparea din România s-a conectat la o reţea internaţională specializată în traficul de migranţi pe traseul Orientul Mijlociu – Bulgaria – România – Ungaria – Austria – Germania – Anglia.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. nae l. 12 februarie 2013 at 09:23 - Reply

    Dati-le numele complet , sa ne ferim de ei !!!

Lasa un Raspuns »