Zalauan talhar de meserie, prins la a patra lovitura

Magazin Salajean 9 mai 2012 0

Zalauan talhar de meserie, prins la a patra lovituraUn zalauan in varsta de 23 de ani a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de talharie, dupa ce in cursul lunii martie a pradat nu mai putin de patru femei de posete, in timp ce se aflau pe strazile din municipiu. Cum ulciorul nu merge de multe ori la apa, in timp ce dadea a patra lovitura, a fost saltat de politisti.

Dosarul in care inculpatul Ionut Aurel Vlaicu este cercetat pentru savarsirea infractiunii de talharie a fost inregistrat la Judecatoria Zalau, in data de 7 mai. Purtatorul de cuvant al instantei, Ioana Hodis, ne-a declarat ieri ca faptele retinute prin rechizitoriul procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj s-au petrecut in perioada 1-13 martie a acestui an. In baza aceleiasi rezolutii infractionale, pe timp de noapte si in loc public, inculpatul a sustras prin violenta posetele celor patru parti vatamate, fie din mainile acestora si de pe umarul lor, cauzand un prejudiciu total de 2.250 de lei. A fost trimis in judecata pentru infractiunea de talharie in forma calificata si in forma continuata, ne-a declarat Ioana Hodis. Potrivit sursei citate, inculpatul a fost prins in timpul savarsirii ultimei fapte.

Daca va fi gasit vinovat, tanarul de 23 de ani risca sa ajunga in spatele gratiilor. Potrivit legislatiei in vigoare, talharia savarsita repetat se pedepseste cu inchisoare de la 6 la 15 ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »