Zalauan, gasit mort in locuinta

Magazin Salajean 19 martie 2012 0

Zalauan, gasit mort in locuinta

Detasamentul de pompierii din Zalau a intervenit, joi seara, cu o autospeciala si o ambulanta SMURD, pentru deblocarea unei usi la un apartament dintr-un imobil de pe strada Simion Barnutiu din municipiu. In acest caz, vecinii au fost alertati de faptul ca un barbat de 50 ani care locuia singur nu a mai fost vazut de o saptamana. Oamenii au apelat numarul unic de urgenta 112, iar echipajele ISU au intervenit cu ajutorul scarii de fereastra de la nivelul etajului patru la trei pe fereastra dormitorului. Din nefericire, persoana a fost gasita decedata, trupul neinsufletit fiind transportat la morga Spitalului Judetean de Urgenta Zalau in vederea efectuarii necropsiei.

Cosuri de fum – in flacari

Tot joi seara au fost chemati la interventie si pompierii din Jibou, acestia fiind solicitati sa intervina pentru a stinge un incendiu izbucnit la cosul de fum al unei locuinte de pe strada Salcamilor din oras. Potrivit unui comunicat de presa remis, vineri, de ISU „Porolissum” Salaj, cauza probabila de incendiu a fost necuratarea cosului de evacuare a fumului, arzand numai funinginea depusa fara a afecta acoperisul imobilului.

De asemenea, in seara zilei de joi, pompierii zalauani au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la cosul de fum al unui imobil de pe strada Romana din oras. Cercetarile efectuate in acest caz au relevat ca focul a pornit de la un cos de fum necuratat, arzand numai funinginea din interior fara a afecta acoperisul imobilului. In ciuda interventiei prompte a pompierilor, flacarile au distrus bunurile depozitate in anexa cladirii (un generator de curent, aparat de sudura, motoare electrice, un compresor, o centrala termica, lemne de foc si materiale lemnoase ale podului, n.r.) si acoperisul pe circa 100 de metri patrati.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »