Zălăuan electrocutat în timp ce lucra la reţeaua de iluminat public

Mihaela Moldovan 5 septembrie 2012 3
Zălăuan electrocutat în timp ce lucra la reţeaua de iluminat public

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, dn Zalău, a fost transportat, miercuri, în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Sălaj, după ce s-a electrocutat în timp ce efectua lucrări la reţeaua de iluminat public din oraş. „Accidentul s-a petrecut în zona Galerii, în centrul municipiului. Bărbatul era angajatul unei firme care efectuează lucrările respective. În momentul în care a căzut la pământ, colegii au sunat la 112. La faţa locului s-a prezentat o ambulanţă, care l-a transportat pe bărbat la spital, în stare gravă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea
Bărbatul a fost găsit de personalul medical de pe ambulanţă în stop cardio-respirator şi pe drum către spital a fost resuscitat. „Pacientul a fost tratat la Unitatea de Primire a Urgenţelor, după care a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a spitalului. În momentul de faţă, acesta este stabil hemodinamic şi respirator, conştient, însă va rămâne în continuare sub supraveghere medicală atâta timp cât va fi nevoie”, a spus Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Codruţa Puşcaş.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Sălaj, Mariana Pop, a declarat că este vorba de un accident de muncă şi că firma care efectua lucrările respective şi unde era angajat bărbatul trebuie să trimită ITM fişa de comunicare privind incidentul de miercuri. „Deocamdată, această fişă de comunicare nu ne-a fost transmisă, cel mai probabil va ajunge la noi abia joi. În cazul în care bărbatul va avea nevoie de concediu medical pentru o perioadă mai mică (sub 30 de zile, n.r.) cazul va fi analizat în cadrul firmei angajatoare. Dacă perioada de concediu medical va fi mai mare, atunci cazul va fi analizat de către ITM, conform legislaţiei în vigoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Sălaj.
IPJ Sălaj a demarat în acest caz o anchetă, pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. anonymus benevolus 5 septembrie 2012 at 18:26 - Reply

    Ambulantierul care sta cu spatele la scena nu este cumva doctorul balint? ce face, umbla cu ochii pe trotuarul de dincolo dupa o noua amanta?

  2. Anonim 5 septembrie 2012 at 21:58 - Reply

    ce cauta o ambulanta din maramures in salaj?:)

  3. anonimus 6 septembrie 2012 at 15:44 - Reply

    Da iarasi o fotografie care nua are nici o legatura cu Zalau! Poza nu aici a fost facut

Lasa un Raspuns »