Zălăuan reţinut pentru trafic cu droguri

Magazin Salajean 24 iunie 2011 0

Zălăuan reţinut pentru trafic cu droguri

Procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Sălaj şi ofiţerii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Sălaj au desfăşurat, miercuri noaptea, un flagrant pentru prinderea unui tânăr din Zalău, suspect că ar fi implicat în activităţi de trafic cu droguri. Potrivit unor surse oficiale care au dorit să-şi păstreze anonimatul, mascaţii l-au prins şi imobilizat pe zălăuan tocmai în centrul oraşului, găsind asupra lui o anumită cantitate de droguri. În scurt timp de la prinderea acestuia, procurorii s-au deplsat la locuinţa tânărului, unde au demarat cercetări amănunţite.

Cazul implică, însă, mai mulţi indivizi. Procurorii DIICOT şi ofiţerii SCCO Sălaj au descins la locuinţa mai multor persoane suspecte că ar avea legături în traficul cu droguri. Acestea urmează a fi reţinute şi anchetate.

Zălăuanul a fost reţinut de procurori şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. Acesta este suspectat că ar fi vândut etnobotanice mai multor persoane din municipiu, precum şi în alte localităţi din judeţ, în special adolescenţilor. Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Nadia Spînu, ne-a declarat că nu poate da detalii referitor la acest caz, dosarul fiind în lucru. Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »