Weekend incarcat pentru jandarmi

Magazin Salajean 13 august 2010 0

Weekend incarcat pentru jandarmi

Evenimentele de la acest sfarsit de saptamana ii pun la munca pe jandarmii salajeni. Pe langa oficierea slujbelor religioase, de sambata noaptea, cu ocazia sarbatorii Adormirea Maicii Domnului, jandarmii vor fi prezenti si la sarbatoarea Castrul Roman din localitatea Buciumi si festivalul berii din localitatea Cehu Silvaniei.

Potrivit ofiterului de relatii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Cristian Bolfa, in perioada 14-15 august, efectivele din cadrul unitatii vor asigura masurile de ordine publica, independent sau in cooperare cu Politia, pe timpul desfasurarii manifestarilor religioase de la manastirile Bic si Stramba, precum si la manifestarile prilejuite de sarba-toarea Castrul Roman din Buciumi si festivalul berii din Cehu Silvaniei. Jan-darmii salajeni vor fi prezenti prin patrule pedestre, auto si cordoane de ordine publica in zonele mentionate precum si in apropierea acestor locatii, vor monitoriza activitatea cetatenilor prezenti la evenimente, astfel incat climatul de ordine si siguranta publica sa fie unul normal.

Pentru a preveni producerea unor evenimente neplacute, atentionam ca aceste manifestari care implica un public numeros reprezinta oportunitati pentru infractori si sfatuim cetatenii sa nu tina la vedere obiectele si bunurile de valoare, sa manifeste spirit de solidaritate, vigilenta in locurile aglomerate si sa solicite sprijinul fortelor de ordine aflate in dispozitiv in situatiile in care este necesara interventia acestora, a declarat sursa mentionata anterior. Pentru a sesiza faptele de natura sa tulbure ordinea si linistea publica, cetatenii pot apela dispeceratul Jandarmeriei Salaj la numerele de telefon 112 sau 0260-669722.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »