Week-end cu patru accidente

Magazin Salajean 29 ianuarie 2008 0

Patru evenimente rutiere s-au produs in acest week-end pe drumurile din judet, principalele cauze fiind viteza neadaptata la conditiile de drum si neacordarea de prioritate, informeaza Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj.

Primul dintre ele a avut loc sambata dimineata, in jurul orei 7.00, intre localitatile Racas si Chendrea. O tanara, in varsta de 24 de ani, din localitatea Somes Guruslau, aflandu-se la volanul autoturismului proprietate personala marca Fiat, din cauza imprundentei in conducere, intr-o curba la dreapta a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in afara partii carosabile. Tanara a fost ranita usor.

O zi mai tarziu, duminica, in jurul orei 13.00, un nou accident a avut loc pe strada Porolissum, la intersectia cu strada Lt. col. Teofil Moldoveanu din Zalau. D. Patritiu, in varsta de 54 ani, din localitate, conducand un autoturism marca Volvo, nu a respectat semnificatia indicatorului Cedeaza trecerea si, neacordand prioritate de trecere, a intrat in coliziune cu un moped marca Aprilia. Acesta din urma era condus regulamentar de un elev de 16 ani din Zalau. In urma impactului, un alt elev de pe moped a suferit leziuni grave.

Tot duminica, dupa aproximativ o ora, s-a produs un alt accident, intre localitatile Jibou si Var. N. Niculaie, de 39 ani, din Jibou, aflat la volanul autoturismului proprietate personala marca Ford, din cauza faptului ca nu a redus viteza in curba, pe carosabil umed, a derapat si a intrat in santul din dreapta drumului. Un tanar de 14 ani, pasager, a suferit leziuni grave, iar o alta pasagera a fost ranita usor.

In fine,duminica dupa-amiaza, la ora 17,40, intre localitatile Cuceu si Jibou, M. Vasile, in varsta de 45 ani, din Dej, conducand un autoturism marca Dacia, nu a redus viteza intr-o curba periculoasa si a derapat pe carosabilul umed. Astfel, a intrat pe sensul opus, unde s-a ciocnit de un autoturism marca Opel Astra, condus regulamentar de S. Ioan, din Zalau, 46 ani. In urma impactului, ocupanta locului dreapta fata a fost ranita usor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »