Week-end cu accidente si masini furate

Magazin Salajean 15 iulie 2008 0

Week-end cu accidente si masini furateCa de obicei in ultima perioada, nici finalul saptamanii trecute n-a fost unul linistit pe soselele judetului nostru. Conform datelor furnizate de inspectorul Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie al Judetului Salaj, in perioada amintita au avut loc trei accidente, soldate cu un mort si doua persoane ranite. Mai intai vineri, ora 20,00, pe strada Morii din localitatea Romanasi, M. Daniel, in varsta de 15 ani, in timp ce conducea mopedul marca Yamaha, neinregistrat, proprietatea unei alte persoane, datorita neatentiei in conducere, a pierdut controlul mopedului si s-a rasturnat pe carosabil. In urma accidentului, o pasagera de pe moped a fost ranita grav. Nici conducatorul mopedului, nici pasagera nu purtau casca de protectie. Conducatorul mopedului nu avea atestat de conducere a acestuia. Cel mai grav accident a avut loc duminica, la ora 04.00, intre localitatile Babiu si Mesteacan. S. Nicu, 24 de ani, din Almasu, aflat la volanul unui autoturism marca Dacia, proprietatea unei firme din Cluj Napoca, nu a adaptat viteza la conditiile de drum in curba, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma impactului, tanarul sofer a murit pe loc. In aceeasi zi,la ora 20.30, R. Sebastian, in varsta de 31 ani, din Cluj Napoca, conducand autoturismul marca Skoda Fabia, in localitatea Crasna, a accidentat usor un minor de sase ani care, fiind nesupravegheat, a traversat strada in fuga, prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Noua saptamana nu a inceput nici ea foarte bine. Ieri, in jurul orei 1.00, R. Paul, din Simleu Silvaniei, in timp ce efectua manevra de mers inapoi, a acrosat un pieton care trecea prin spatele masinii, acesta suferind leziuni usoare.

In acest week-end a revenit in actualitate furtul de masini de lux din Zalau. Mai exact, sambata, la ora 07.20, P. Ioan, din municipiu, a sesizat Politia despre faptul ca, in noaptea precedenta, i-a fost furat autoturismul marca Audi A4, de culoare neagra, an de fabricatie 2003, care fusese parcat langa blocul D48, unde locuieste, pe strada Gh. Doja din municipiu. Aceasta este cea de-a cincea masina furata din Zalau in acest an. Anterior, disparusera alte doua Audi si doua VW Bora.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »