Week-end cu accidente grave

Magazin Salajean 10 octombrie 2006 0

Week-end cu accidente graveUn mort si trei grav raniti ar fi bilantul accidentelor rutiere din acest sfarsit de saptamana. Mai ingrijorator este faptul ca toate evenimentele rutiere au avut loc sambata, 7 octombrie. Primul accident a fost inregistrat la ora 7.30, in localitatea Sutor, pe DN 1F, unde M. Istvan, de 20 de ani, conducator auto la SC Antrepriza SA Satu Mare, conducea un autoturism marca Dacia 1.304. Soferul a incercat sa evite un iepure, a pierdut controlul volanului si intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un autoturism Dacia 1.310, condus regulamentar de P.S.G., de 35 de ani, din Satu Mare. In urma coliziunii, P. Maria, de 83 de ani, pasagera in cel de-al doilea autoturism, a murit pe loc, soferul a fost grav ranit, iar un alt pasager a suferit leziuni usoare.

Cel de-al doilea evenimet rutier a avut loc in Zalau, pe strada Avram Iancu, la ora 11. F. Ioan, de 51 de ani, conducea un autoturism Dacia 1.310, proprietate personala si a efectuat o manevra de depasire neregulamentara a doua autoturisme ce stationau regulamentar. Soferul a intrat in coliziune frontala cu un motoscuter condus regulamentar din sens opus de P. Zoltan Tibor, de 20 de ani, din Zalau. In urma impactului, motoscuteristul a fost grav ranit.

Cel de-al treilea accident a avut loc in Moiad, la 19.30, unde M. F. G., de 15 ani, elev in clasa a IX-a, la un liceu din Sarmasag, conducea un ciclomotor marca Kagiva. El a pierdut controlul acestuia si a cazut pe partea carosabila, ciclomotorul intrand in coliziune cu un autoturism marca Opel Vectra, condus regulamentar de D. Valentin Dorel, de 51 de ani, din Moiad. Tanarul a fost accidentat grav.

Ar mai ramane de precizat faptul ca G. O., de 48 de ani, care vineri, la ora 14, s-a dezechilibrat pe trotuar si a fost prinsa sub rotile unui autobuz de transport public de calatori, a decedat in spital din cauza ranilor suferite.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »