Volkswagen in flacari

Magazin Salajean 14 septembrie 2007 0

Pompierii salajeni au fost solicitati in cursul zilei de 12 septembrie pentru stingerea unui incendiu, in municipiul Zalau, survenit la un autoturism Volkswagen.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Salaj, cpt. Sorin Muresan, cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric survenit la sistemul de incalzire din scaunul conducatorului auto.

Proprietarul autovehiculului va trebui sa inlocuiasca scaunul din dreapta fata, tapiteria usii din dreapta fata, tapiteria de la pavilionul coloanei de la schimbatorul de viteze si oglinda retrovizoare, a spus cpt. Muresan.

Interventia echipelor specializate a dus la salvarea unor bunuri materiale in valoare de peste 25.000 de lei.

Jandarmii la datorie

Jandarmii salajeni vor asigura in perioada 13-16 septembrie ordinea si linistea publica la o serie de manifestari culturale care se vor desfasura in judet.

In data de 13 septembrie, un efectiv de 20 de jandarmi va asigura masurile de ordine publica la concertul sustinut de formatiile Voltaj si Class in cadrul campaniei promotionale Golden Brau organizat in Piata 1 Decembrie, ne-a declarat ofiterul de relatii publice, lt. Cristian Bolfa.

In data de 14 septembrie IJJ Salaj va participa cu un pluton de onor si efective pentru asigurarea ordinii publice la manifestarile dedicate celor 157 de martiri ucisi, in urma cu 67 de ani, in localitatea Ip.

In perioada 15-16 septembrie, peste 20 de jandarmi vor asigura ordinea si linistea publica, pe timpul desfasurarii manifestarilor prilejuite de sarbatorirea Zilelor comunei Crasna.

Jandarmii vor actiona cu preponderenta in zonele cu public numeros, asigurand buna desfasurare a manifestarilor organizate si prevenirea faptelor de natura antisociala, a conchis lt. Bolfa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »