Vineri, 13: Doi sălăjeni, loviţi de tren

magazinsalajean 15 iulie 2012 1
Vineri, 13: Doi sălăjeni, loviţi de tren

Două tragedii s-au produs vineri, 13 iulie, la interval de doar câteva minute, în care doi sălăjeni s-au stins din viaţă loviţi de tren. Într-unul dintre cazuri, se pare că victima s-a pus între linii, chiar în faţa trenului, mecanicul nemaiavând timp să oprească.

Şeful Staţiei CFR Călători Jibou, Radu Boian, ne-a declarat că primul eveniment s-a produs vineri, la ora 9.35, pe raza localităţii Supur. “Un tânăr de etnie romă s-a aruncat în faţa trenului personal, care circula pe relaţia Jibou – Baia Mare. În urma impactului violent, tânărul a decedat. Cel mai probabil este vorba de o sinucidere, dar nu se cunosc motivele pentru care ar fi recurs la gestul său”, a declarat Radu Boian.
Potrivit martorilor, în impact, trenul a retezat picioarele tânărului, ceea ce i-a adus moartea.
Al doilea nefericit incident s-a petrecut la Halta Inău. “Accidentul s-a petrecut tot vineri, la ora 9.48, când un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitate, aflat pe scuter, nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată corespunzător cu semnul Crucea Sfântului Andrei, şi a fost lovit de trenul accelerat 1641, care circula pe relaţia Bucureşti – Baia Mare. Vizibilitatea la pasaj este foarte bună, de cel puţin un kilometru, nu există vegetaţie. Cel mai probabil, bărbatul nu a oprit să se asigure”, a precizat Boian.
Potrivit sursei citate, bărbatul făcea naveta în Baia Mare, unde lucra la întreţinere în Staţia CFR. Acesta era căsătorit şi avea copii.
În ambele cazuri, oamenii legii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care au avut loc cumplitele incidente. Trupurile neînsufleţite ale victimelor au fost transportate la spital pentru efectuarea necropsiei.

Mihaela Oprea

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. bn 17 iulie 2012 at 20:02 - Reply

    pacat

Lasa un Raspuns »