Victime de week-end pe drumuri

Magazin Salajean 31 octombrie 2006 0

Circulatia rutiera din week-end a luat sfarsit cu un mort, un accidentat grav si trei raniti usor.

Accidentul mortal a avut loc in dupa-amiaza zilei de 29 octombrie, pe DN 1F, pe raza localitatii Sancraiu Almasului, unde C. Florin Paul, de 28 de ani, din Zalau, conducea un VW Golf. Soferul l-a accidentat mortal pe N. Dorin, de 45 de ani, din localitate, care insotea o turma de animale si care circulau in aceeasi directie de mers pe partea carosabila a drumului public.

In dimineata de 28 octombrie, P. Virgil, de 23 de ani, din Nusfalau, care conducea pe bulevardul M. Viteazul din Zalau un autoturism marca Mitsubishi, inmatriculat in Ungaria, a accidentat-o grav pe G. Maria, de 54 de ani, din Zalau, agent comercial la o societate din municipiu. Aceasta s-a angajat regulamentar in traversarea strazii, pe trecerea de pietoni semnalizata si marcata cu indicatoare rutiere.

In seara de 28 octombrie, intre localitatile Bizusa si Ileanda, pe DE 58, B. Danut Petru, de 26 de ani, din Baia Mare, administrator la o societate din localitate, conducea un autoturism marca Renault, proprietate personala. Soferul a intrat pe contrasens si l-a lovit frontal pe T. Romulus, de 29 de ani, din Ileanda, care conducea un ciclomotor. Acesta din urma era sub influenta alcoolului. Scuteristul a scapat doar cu rani usoare, pentru ca avea casca de protectie.

Duminica, 29 octombrie, au mai avut loc doua evenimente rutiere, care s-au soldat cu accidentati usor. Primul, la ora 11.10, pe E 81, intre localitatile Panic si Hereclean, unde M. Stefan, de 35 de ani, din Sarmasag, conducea un auturism Dacia. Soferul a derapat din cauza carosabilului acoperit cu noroi si l-a acrosat pe G. Dezideriu, din Panic, care circula regulamentar cu bicicleta, masina aterizand, apoi, in sant. In urma impactului, biciclistul a fost ranit usor.

In dupa-amiaza aceleiasi zile, la ora 15.45, I. Alina Daniela, de 20 de ani, din Baia Mare, care conducea un autoturism Dacia Logan, pe strada Hododului din Cehu Silvaniei, l-a accidentat usor pe R. Emil, de 69 de ani, din Cehu Silvaniei, care a traversat carosabilul prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »