Urmarit international prins in Salaj

Magazin Salajean 1 octombrie 2010 0

Un salajean in varsta de 25 de ani, dat in urmarire internationala pentru sustragere de la pedeapsa cu inchisoarea pentru talharie, a fost prins, miercuri, de politistii salajeni. In prezent, acesta se afla dupa gratii in Arestul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj.

Potrivit purtatorului de cuvant al inspectoratului, Maria Cristea, barbatul dat in urmarire internationala a fost prins de politisti intr-o comunitate de romi din localitatea Voivodeni. In urma unei actiuni specifice desfasurate, politistii din comuna Dragu l-au prins si identificat pe L. Grafian, de 25 de ani, dat in urmarire internationala inca din 1 aprilie 2010. Pe numele lui exista un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis de Judecatoria Jibou pentru savarsirea infractiunii de talharie, a declarat purtatorul de cuvant. Potrivit sursei citate, barbatul a primit sapte ani de inchisoare pentru talharirea a doua persoane, sustragandu-le acestora suma de 24.000 de lei.

In prezent, Grafian L. a fost depus in Arestul IPJ Salaj, de unde urmeaza a fi trimis in penitenciar, in vederea executarii pedepsei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »