Urmarire ca-n filme pe strazile municipiului Zalau!

Magazin Salajean 24 ianuarie 2012 0

Urmarire ca-n filme pe strazile municipiului Zalau! Un barbat in varsta de 43 de ani, dat in urmarire nationala ca persoana disparuta, a ajuns duminica dimineata in spital, dupa ce a incercat sa scape de politistii care i-au luat urma intr-o statie de carburanti din municipiu. Acesta se afla cu masina la spalatorie, cand a fost identificat de oamenii legii. Refuzand sa coopereze cu acestia, a spart usa de acces in spalatorie si a demarat in tromba catre iesirea din oras. Drumul i-a fost scurt zalauanului fugar. Pierzand controlul volanului, acesta s-a rasturnat intr-un sant.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat ca barbatul figura, de saptamana trecuta, ca persoana disparuta, plecand de acasa cu masina sa. Barbatul dat in urmarire nationala, Florin T., de 43 de ani, din Zalau, a fost identificat de politistii Biroului de Ordine si Siguranta Publica de la politia municipala in statia de carburanti OMV, de pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu. In momentul in care politistii i-au solicitat barbatului sa iasa din masina, acesta a refuzat si a fortat usa de acces in spalatorie, spargand-o si a demarat in tromba in directia Garii CFR, a precizat purtatorul de cuvant.

In urmarirea masinii au pornit echipajul de la ordine si siguranta publica si un echipaj rutier. Din cauza carosabilului acoperit cu zapada, autoturismul urmarit a derapat si a intrat in santul lateral al drumului.

In cele din urma, fugarul a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, Codruta Puscas, pacientul in varsta de 43 de ani prezenta tulburare organica de personalitate. Pacientul a fost tratat la Unitatea de Primire a Urgentelor a spitalului, dupa care internat la Sectia de Psihiatrie, ne-a comunicat Codruta Puscas.

Daca va fi depusa plangere de catre reprezentantii statiei de carburanti, barbatul ar putea fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de distrugere.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »