Unul beat, altul minor şi celălalt inconştient

Mihaela Oprea 30 august 2012 0
Unul beat, altul minor şi celălalt inconştient

Trei sălăjeni cu vârste cuprinse între 17 şi 43 ani sunt cercetaţi de oamenii legii pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, după ce, au fost depistaţi, în trafic, încălcând anumite reguli de circulaţie. Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Sălaj, primul, un şimleuan în vârstă de 43 de ani, a fost depistat miercuri dimineaţă, de către poliţiştii rutieri, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 191, între localităţile Crasna şi Meseşeni, având o alcoolemie de 1,07 miligrame per litru de alcool pur în aerul expirat.
Şoferul a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pentru fapta sa, şoferul Gheorghe C. este cercetat de oamenii legii pentru comitrea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
După-amiază, în jurul orei 17.30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Crasna, în timp ce desfăşurau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier, pe DC 77, între Horoatu Crasnei şi Şeredeiu, l-au identificat în trafic pe Darius Ş., de 17 ani, din Horoatu Crasnei, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Franţa, fără a avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, Paula C., de 36 de ani, din localitate, pasageră în autoturism, i-a încredinţat acestuia cu bună ştiinţă autoturismul pentru a fi condus pe drumurile publice.
Pe numele minorului oamenii legii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar tânăra este cercetată pentru comiterea infracţiunii prevăzută de art. 86, aln. 3 din OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, republicată.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »