Un ziarist de la „Magazin Sălăjean”, premiat de „Informaţia Zilei” Satu Mare

Andreea Vilcovschi 17 decembrie 2012 7
Un ziarist de la „Magazin Sălăjean”, premiat de „Informaţia Zilei” Satu Mare

În cadrul celei de-a şasea ediţii a evenimentului „Gala Presei Sălăjene”, ziarista Adela Farkaş de la „Magazin Sălăjean” a primit un premiu special din partea cotidianului „Informaţia Zilei” din Satu Mare. Premiul i-a fost înmânat de către Gruiţă Ienăşoiu, director publicitate la ziarul sătmărean, membru în Consiliul Director al Biroului Român de Audit al Tirajelor (BRAT) şi membru în juriul Concursului de promovare a judeţului Sălaj.

Gruiţă Ienăşoiu s-a arătat plăcut impresionat de gestul Asociaţiei Jurnaliştilor din Sălaj de a organiza o astfel de gală, menţionând că judeţul nostru este singurul din regiune unde are loc o manifestare de acest gen.

„Gala Presei Sălăjene” a avut loc vineri, 14 decembrie, în Sala „Avram Iancu” a Primăriei Zalău. Ediţia din acest an a fost organizată de Asociaţia Jurnaliştilor din Sălaj, organizaţie afiliată la CNS Cartel Alfa şi la Convenţia Organizaţiilor de Media din România, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj şi Primăria Zalău.

Comentarii

comments

7 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 17 decembrie 2012 at 13:53 - Reply

  o gala a presei finantata de primaria zalau si consiliul judetean, iar staroste sauca. ati mancat bine mai ziaristilor?

 2. Anonim 17 decembrie 2012 at 15:18 - Reply

  Anonimule, ai surse proaste. Asociatia Jurnalistilor a achitat costurile evenimentului, CJ a finanta aparitia Anuarului presei, iar Primaria a oferit sala. Deci? 🙂

  • Crisan 17 decembrie 2012 at 16:16 - Reply

   Asociatia Jurnalistilor este finantata de CJ, din bani publici!

   • Anonim 17 decembrie 2012 at 16:25 - Reply

    pe ce te bazezi?

 3. Crisan 17 decembrie 2012 at 18:24 - Reply

  Uita-te pe statut!

 4. Anonim 18 decembrie 2012 at 08:31 - Reply

  mai sa fie, te pomenesti ca dupa ce au mancat, sauca a umblat pe la mese si a cerut cate un leu, doi, care cat a avut prin buzunar, sa poata achita nota de plata. un jeg ordinar, iar marc ar trebui sa vada ca asta in loc sa fie la locul de munca, la asa zisa cultura, e prin crasme si restaurante. la o bereeeeeeeee. tot in timpul serviciului scrie si editorialele trimise ziarului?

  • Anonim 21 decembrie 2012 at 07:43 - Reply

   na, anonimule ca te roade invidia rau de tot. Nu, Sauca nu a umblat pe la noi pe la mese dupa bani. Asociatia a fost sponsorizata de Michelin si Tenaris. Dar asa e la noi, cand se face un lucru bun, hop si carcotasii. Noapte buna, anonimule!

Lasa un Raspuns »