Doi zălăuani au murit, după ce au ingerat substanţe necunoscute

Mihaela Moldovan 24 august 2012 14
Doi zălăuani au murit, după ce au ingerat substanţe necunoscute

Doi zălăuani în vârstă de 50 şi respectiv 55 de ani au decedat, după ce au consumat alcool, dar şi substanţe necunoscute, în cursul zilei de joi, în garajul unui bloc din cartierul Dumbrava, din municipiu.
Cei doi bărbaţi obişnuiau să îşi petreacă timpul liber la un pahar şi la o vorbă, dar această “îndeletnicire” amicală s-a sfârşit tragic joi, când cei doi au fost găsiţi în avansată stare de rău, de către alţi vecini. Aceştia au chemat de îndată ambulanţa, însă, până la sosirea echipajului la faţa locului, bărbatul de 50 de ani decedase şi nu a mai putut fi readus în simţiri. “Personalul medical a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, bărbatul de 50 de ani a decedat. Cealaltă persoană, în vârstă de 55 de ani, a fost transportată în stare gravă la Urgenţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj, Liviu Varga.
Potrivit sursei citate, în garajul unde s-au prăbuşit cei doi bărbaţi se aflau PET-uri din plastic, cu alcool, iar medicii de pe ambulanţă au constatat prezenţa halenei alcoolice. “Există suspiciunea că starea de rău s-ar datora şi ingerării unei substanţe necunoscute deocamdată, dar acest lucru va fi stabilit cu exactitate doar în urma analizelor toxicologice”, a declarat Liviu Varga.
În timp ce bărbatul de 55 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, criminaliştii au sosit la faţa locului pentru investigarea cauzelor şi împrejurărilor în care a decedat zălăuanul de 50 de ani.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, ne-a declarat că de la faţa locului au fost prelevate probe, se va discuta cu posibili martori şi că, potrivit primelor cercetări, trupul bărbatului nu prezenta urme de violenţă. “Criminaliştii au fost sesizaţi telefonic de personalul ambulanţei, cum că, în cartierul Dumbrava, într-un garaj proprietate personală, un bărbat a decedat din cauze necunoscute. Victima nu prezenta urme de violenţă, trupul neînsufleţit fiind transportat la morga Spitalului Judeţean în vederea eefectuării necropsiei. Mai multe date se vor cunoaşte după ce vom primi concluziile medicului legist”, a declarat Maria Cristea.
Din păcate, nici al doilea bărbat internat în spital nu a supravieţuit. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Codruţa Puşcaş, a precizat că pacientul de 55 de ani a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău joi, la ora 13.26, în comă de etiologie neprecizată, prezentând o posibilă intoxicaţie cu substanţă necunoscută şi stop cardio-respirator resuscitat. “Pacientul a fost tratat la Unitatea de Primire a Urgenţelor, după care a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a spitalului, însă, în ciuda eforturilor depuse de echipa medicală, pacientul a decedat vineri dimineaţă, în jurul orei 9.30”, a declarat reprezentantul unităţii spitaliceşti menţionate.
Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

comments

14 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. ALIN 24 august 2012 at 14:31 - Reply

  Condoleante!

 2. nu-mi place 24 august 2012 at 14:44 - Reply

  pe caldura asta sa mai si bei, e sinucidere curata!!!

 3. highteck 24 august 2012 at 15:25 - Reply

  condoleante famililor indurerate dupa aceasta tragica intamplare.cauzele decesului barbatului de 50 de ani nu au fost numai acele substante ci si din cauza sefului lui direct care la indepartat abuziv de la locul de munca fara sa il indrume fara un serviciu medical competent[se pare ca pentru seful lui acest angajat era bun numai cand presta munaca pe mosia sa in timpul orelor de program in localitatea bocsa]

  • Anonim 24 august 2012 at 21:16 - Reply

   despre ce sef este vorba?

 4. anca 24 august 2012 at 20:58 - Reply

  Condoleante familiilor indurerate!

 5. xxx 25 august 2012 at 22:38 - Reply

  dezinformare totală- asta este acest articol!!!

  • Anonim 26 august 2012 at 10:00 - Reply

   de ce?

 6. Anonim 26 august 2012 at 15:31 - Reply

  condoleante familiilor indoliate cat despre seful sau direct care al trimis acasa fara sa anunte serviciul medica RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
  Cat a fost in puterii si a putut lucra pe mosia de la BOCSA a fost bun cand nu a mai vrut sa presteze munca voluntara pe mosia sus amintita a fost marginalizat si amenintat continuu ca o sa ramana fara serviciu.RUSINEEEEEEEEE SI CELOR CARE ANCHETEAZA PLECAREA CELOR DE LA SERVICIU ADMINISTRATIV LA MUNCA PE MOSIA DOMNULUI DAN L.
  \

  • Anonim 26 august 2012 at 17:16 - Reply

   cine este Dan L?

   • highteck 26 august 2012 at 21:35 - Reply

    dan l este DAN LAPOS el este responsabilul sectorului administrativ de la punctul de lucru ANVELOPE ZALAU[michelin romania s.a.] care in 8 ani de cumpara 3 masini personale si foloseste frecvent salariatii din subordine in orele de program pentru a presta munci in gospodaria parintilor sai din localitatea Bocsa ,iar decedatul in cadrul unei anchete administrative interne recunoaste in scris ca in mod frecvent era obligat sa presteze munci in fapt ce ii aduce in ultima perioada din partea lui dan lapos multe tracasari[era pus in plina canicula la coasa si alte munci administrative iar in ziua decesului prezentuduse la serviciu intro avansata de oboseala iar in loc sa fie indrumat spre un serviciu medical a fost trimis acasa iar sotia a fost amenintata ca nu il mai primeste pe sotul ei la lucru.

 7. Anonim 27 august 2012 at 09:23 - Reply

  pana unde se mai poate merge cu asa nerusinare ?
  toata clica de sub ” tanti jeni ” ar trebui pusi la zid : fost sef administrativ , actual sef adm . , tanti sef de la personal , ” nelutu ” etc .
  o sa se ajunga si aici ca la Hana Nusfalau – numai disperatii or sa vina sa lucreze – pt. ca nu se mai poate asa ceva ?
  in firma asta ” rahatii-s sefi … ”
  cand o sa se faca o ancheta serioasa ?
  astptam .

 8. gimi 27 august 2012 at 09:53 - Reply

  d-na Craciun apuci craciunul sa nu fii la zdup ?
  cei da la care ai luat euroi si electrocasnice au dovezi – ce zici unfalato ?
  a-ti invatat-o si pe greti jr sa fie asa nesimtita ca si voi ?

 9. Anonim 27 august 2012 at 13:44 - Reply
 10. iImparateasa Romei 27 august 2012 at 18:29 - Reply

  .

Lasa un Raspuns »