Un week-end bogat in accidente

Magazin Salajean 16 decembrie 2008 0

Un week-end bogat in accidenteIn data de 12 decembrie 2008, la ora 12:42, Simleu Silvaniei, pe strada 1 Decembrie 1918, intersectie cu strada Garii, B. Ioan, de 61 de ani, se afla la volanul unui autoturism, cand a efectuat un viraj spre stanga, fara insa a se asigura. Barbatul a intrat cu masina in coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus. In urma impactului, soferul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni usoare. Tot la orele amiezii, pe DN 1C, in localitatea Ileanda, P. Relu, de 32 ani, din Braila, se afla la volanul unei autoutilitare Mercedes Benz. La un moment dat, o bara metalica montata artizanal pentru a asigura usile din spate ale autoutilitarei, s-a desprins si a accidentat grav o femeie de 47 ani din Ileanda, care stationa pe acostament.

In data de 13 decembrie, in jurul orei 18:40, pe DC 67, intre localitatile Fildu de Jos si Fildu de Mijloc, B. Mihaela, de 23 ani, din Oradea, conducand autoturismul marca Audi A4, a pierdut controlul volanului si a intrat in santul din stanga directiei de mers. Soferita a suferit leziuni usoare.

Pe data de 14 decembrie, ora 19:34, in localitatea Mesteacan, T. Teodor, de 31 ani, din localitatea Mesteacan, in timp ce conducea regulamentar un autoturism marca Fiat, proprietate personala, a accidentat grav un barbat de 66 ani din Mesteacan, care circula neregulamentar, in calitate de pieton, pe partea carosabila a drumului, desi acesta era prevazut cu acostament.

In 15 decembrie, la ora 01:18, in localitatea Sanmihaiu Almasului, P. Daniel, de 22 ani, din Satu Mare, in timp ce conducea autoturismul marca Dacia, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un parapet metalic aflat in zona de siguranta a drumului public, accidentandu-se grav.

Sofer fara permis de conducere

In data de 13 decembrie 2008, politistii simleuani au organizat, impreruna cu omologii de la posturile comunale Sarmasag si Bobota, o actiune pe linia respectarii prevederilor OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice. In cadrul actiunii, politistii l-au identificat in trafic pe D. Ferencz, de 29 ani, care se afla la volanul unui autoturism, conducand pe DC 104C, intre localitatile Lompirt si Ilisua, fara a poseda permis de conducere.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »