Un şofer a lăsat fără gaz o familie din Zalău

Mihaela Moldovan 8 decembrie 2012 0
Un şofer a lăsat fără gaz o familie din Zalău

Un zălăuan din cartierul Dumbrava a rămas fără gaz metan, sâmbătă dimineaţa, după ce, în urma unui accident rutier, branşamentul către locuinţa sa a fost avariat. Totul s-a petrecut în doar câteva secunde, în zona Grupului Şcolar Voievodul Gelu”, de pe strada Simion Bărnuţiu.

La faţa locului au fost solicitate imediat echipe din cadrul Inspectoratului pentu Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj pentru asigurarea perimetrului, dar şi ale EON Gaz România, pentru a remedia situaţia. Purtătorul de cuvânt al companiei furnizoare de gaz, Oana Demian, a declarat că a fost avariat un branşament, fiind afectat un singur consumator. În cazul acestuia, distribuţia de gaze naturale va fi reluată în această după-amiază.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că, în urma cercetărilor, s-a stabilit că maşina implicată în accident a fost condusă de un tânăr din Zalău, în vârstă de 20 de ani. Emanuel G. s-a urcat la volan fără a deţine permis, fără încuviinţarea proprietarului maşinii, adică a tatălui său, şi, mai mult, după ce consumase băuturi alcoolice. Odată ce a văzut distrugerile produse, tânărul a lăsat totul baltă şi a fugit de la locul faptei. Nu a durat mult, însă, până a fost identificat de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore, faptele reţinute în dosarul său fiind distrugere, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, precum şi părăsirea locului faptei.

 

 

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »