Un pistolar de Zalau s-a dat politist de Cluj

Magazin Salajean 13 noiembrie 2008 0

Un tanar de 25 de ani din Zalau este cercetat pentru comiterea mai multor infractiuni, dupa ce l-a amenintat cu pistolul pe clujeanul Andrei M. si a spus unui agent de circulatie ca ar fi ofiter de politie.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Raluca Seucan, a declarat, miercuri, ca incidentul a inceput in Cluj-Napoca, la o trecere de pietoni, cand Andrei M. traversa strada pe culoarea rosie a semaforului si in timp ce vorbea la mobil, moment in care zalauanul Radu Cornel A., de 25 de ani, aflat la volanul unui autoturism Toyota, a oprit, a deschis geamul si l-a injurat pe pieton.

Suparat pentru injuraturile care i-au fost adresate, Andrei M. s-a urcat in masina sa, care era condusa de sotie, pornind in urmarirea masinii zalauanului care l-a injurat. La o intersectie semaforizata, Andrei M. a coborat din masina sa si s-a deplasat la masina lui Radu Cornel, pe care a inceput s-o loveasca si sa-l injure pe sofer, moment in care acesta din urma a scos din torpedoul masinii un pistol de tir sportiv cu aer comprimat marca Crosman PRO77, calibrul 4,5 mm., pe care l-a aratat agresorului. Andrei M. a sunat la serviciul 112, spunand ca a fost amenintat cu o arma, iar, drept urmare, Radu Cornel A. a fost oprit in trafic de un agent de politie. Radu Cornel i-a spus agentului de circulatie ca ar fi ofiter de politie, dar ca nu are asupra sa legitimatia de serviciu, prezentand, in schimb, certificatul de detinator al pistolului, eliberat de IPJ Salaj in 30 octombrie anul trecut. Zalauanul este cercetat acum pentru amenintare si uzurpare de calitati oficiale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »