Un copil a murit după ce a căzut de pe bicicletă

Andreea Vilcovschi 10 aprilie 2013 1
Un copil a murit după ce a căzut de pe bicicletă

Un minor de 13 ani din Meseşenii de Sus a decedat marţi seara, în curtea locuinţei sale, după ce a căzut de pe bicicletă. Aparţinătorii săi au apelat serviciul unic de urgenţă, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Sălaj deplasându-se la faţa locului.
Fără să mai aştepte sosirea ambulanţei, aparţinătorii copilului au pornit cu o maşină privată spre Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău. Între Aghireş şi Meseşeni s-au întâlnit cu cei de la SJA Sălaj, însă băiatul se afla deja în stop cardio-respirator. „Minorul a fost resuscitat mai mult de o oră, însă fără succes. Din informaţiile pe care le-am primit de la aparţinători, s-ar părea că victima s-a lovit cu capul de poartă în timp ce se dădea cu bicicleta. Nu prezenta, însă, semne vizibile”, ne-au declarat reprezentanţii SJA Sălaj.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, poliţiştii din Hereclean, care asigurau la acel moment intervenţia pe 112, au fost sesizaţi de către medicul de serviciu de pe Ambulanţă că în jurul orei 18.56, David A., de 13 ani, a decedat în timp ce era transportat spre spital. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de la Poliţia Municipală, care a stabilit, în urma cercetărilor, că minorul a căzut cu bicicleta în curtea locuinţei din Meseşeni, suferind leziuni grave.
Trupul băiatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean pentru necropsie.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. maria 11 aprilie 2013 at 08:18 - Reply

    d-zeu sa-l odihneasca si sa dea familiei puterea de a merge mai departe.nu sunt cuvinte care sa mangaie parintii care isi ingroapa copilul.

Lasa un Raspuns »