Un bărbat din Hida şi fiul său de doar 1 an, morţi într-un accident în Satu Mare

Andreea Vilcovschi 19 mai 2017 1
Un bărbat din Hida şi fiul său de doar 1 an, morţi într-un accident în Satu Mare

Un şofer de 29 de ani din localitatea Hida şi fiul acestuia în vârstă de doar 1 an şi 4 luni au murit vineri după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit frontal cu un altul condus de un şofer sătmărean de 53 de ani. În tragicul accident rutier produs pe raza localităţii Răteşti, judeţul Satu Mare, şi-au găsit sfârşitul şi celălalt conducător auto.
Un al doilea pasager din maşina sălăjeanului, o femeie de 29 de ani, mama minorului decedat, este în stare gravă la spital.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, deocamdată nu se cunosc cauzele producerii accidentului. „Din motive neelucidate încă, două autoturisme care circulau din sensuri opuse, au colizionat frontal. Unul dintre autoturisme a fost condus de către un bărbat de 53 de ani din Răteşti, care, în urma impactului, cu toate eforturile depuse de echipajele SMURD, a decedat. Cel de-al doilea autoturism era condus de către un tânăr de 29 de ani din comuna Hida, judeţul Sălaj şi care era însoţit de o femeie de 29 de ani împreună cu un minor de un an şi patru luni. Din nefericire şi minorul a fost declarat decedat la faţa locului, după multe minute de resuscitare, iar adulţii au fost transportaţi în stare gravă la spital pentru îngrijiri medicale. Cu toată intervenţia medicilor, din cauza leziunilor grave suferite, şi cel de-al doilea conducător auto a decedat”, au precizat reprezentanţii IPJ Satu Mare.
Cercetările poliţiştilor sătmăreni continuă în vederea stabilirii cauzei accidentului şi a participaţiei fiecărui conducător auto la mecanismul producerii lui.

FOTO ISU Satu Mare

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Roman Mariana Geta 20 mai 2017 at 10:58 - Reply

    Condoleanțe familiei îndurerate, bunul Dumnezeu să le ajute să depășească acest moment dureros. Dumnezeu să îi odihnească în pace! .

Lasa un Raspuns »