Un autoturism “încins” a luat foc la Zalău

Mihaela Oprea 3 august 2012 0
Un autoturism “încins” a luat foc la Zalău

Un locatar de pe strada Simion Bărnuţiu din Zalău a tras o sperietură grozavă, azi dimineaţă, după ce vecinii l-au anunţat că de sub capota maşinii, un Fiat Punto, pe care tocmai a lăsat-o în parcare iese fum negricios şi flăcări. Oamenii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului prezentându-se imediat pompierii şi un echipaj de poliţie aflat în zonă.
Agentul principal şef Ioan Iepure, din cadrul Poliţiei Municipale Zalău, ne-a declarat că până la sosirea pompierilor militari, proprietarul autoturismului a stins incendiul cu un stingător auto. “Proprietarul autoturismului a spus că a condus maşina doar din zona centrală a oraşului şi până în parcarea din apropierea domiciliului. A urcat în casă, iar imediat apoi a fost anunţat de vecini că autoturismul i-a foc. Bărbatul a coborât imediat la maşină şi a stins flăcările care au cuprins motorul supraîncălzit”, a declarat agentul principal şef Ioan Iepure.
Pompierii militari au stabilit drept cauza probabilă de incendiu un scurtcircuit electric la motorul maşinii. În incendiu au ars componente ale motorului, fiind deteriorată şi capota maşinii. Pagubele produse vor trebui suportate de către proprietar.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »