Un accident rutier a blocat circulatia intre Pericei si Simleu

Magazin Salajean 16 august 2007 0

Un accident rutier a blocat circulatia intre Pericei si Simleu

Un accident de circulatie petrecut ieri, in jurul amiezii, a tinut blocata mai bine de o ora circulatia intre Pericei si Simleu Silvaniei. Masinile implicate au fost un Audi A6 (SJ 5869) si o Dacie 1310 (SJ 02 AMW), aceasta din urma fiind cea mai avariata in urma coliziunii. Incidentul s-a soldat cu patru raniti, toti fiind persoane aflate in Dacie. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Salaj – Zalau, Codruta Puscas, prima data a fost adusa de ambulanta doar o femeie de 25 de ani, iar ulterior inca trei persoane; o femeie de 54 de ani si doi barbati de 35 de ani, respectiv de 52 de ani.

Contextul accidentului

Martori aflati de fata la producerea accidentului ne-au declarat ca, in momentul in care Dacia ce venea dinspre Jibou a ajuns la intersectia cu drumul ce duce catre Broscarie, soferul a virat la stanga. Cum din spate venea autoturismul Audi, Dacia a fost lovita in plin si intoarsa in sensul invers de mers. Viteza mare a facut ca a doua masina sa iasa de pe carosabil si sa aterizeze la aproximativ 10 metri departare, langa lanul cu porumb. Tot martorii ne-au declarat ca, avand in vedere impactul puternic si distanta pe care a mai strabatut-o ulterior autoturismul Audi, soferul acestuia ar fi condus cu peste 160 kilometri la ora, lucru posibil avand in vedere ca intre Pericei si Simleu drumul este drept si tenteaza conducatorii auto sa apese acceleratia pana in pamant.

Cu toate acestea, soferul autoturismului Audi ne-a declarat ca nu avea viteza si ca accidentul s-a produs din cauza ca soferul Daciei nu ar fi semnalizat virajul la stanga.

In prezent, cazul este in atentia Politei Salaj, care efectueaza cercetari.

De mentionat ca cele patru persoane internate se afla sub supraveghere medicala. De asemenea, circulatia intre Pericei si Simleu Silvaniei a ramas blocata mai bine de o ora, ambuteiajul creat intinzandu-se pe aproximativ 5 kilometri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »