Şocant! Ucis în a doua zi de Crăciun

Mihaela Oprea 26 decembrie 2012 2
Şocant! Ucis în a doua zi de Crăciun

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Bodia, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de omor, după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, chiar de sărbătoarea Crăciunului, a înjunghiat mortal un prieten care a venit la acesta să colinde. O simplă ceartă iscată între gazdă şi colindător, dar şi mai multe pahare de alcool, au culminat cu teribila faptă.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că agresorul a fost cel care a sunat după ajutor, după ce şi-a văzut prietenul căzut la pământ. “În noaptea de 26 decembrie, în jurul orei 2, Daniel H., în vârstă de 44 de ani, din localitatea Bodia, a apelat numărul unic de urgenţă 112 pentru a solicita o ambulanţă la el acasă, relatând faptul că a înţepat un prieten cu un cuţit în picior şi că are nevoie de asistenţă medicală”, a declarat Tincuţa Dumuţa.
Potrivit sursei citate, la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă, între timp ajungând la casa apelantului şi poliţiştii. “Un bărbat pe nume Giurgiu P., în vârstă de 40 de ani, din Zalău, era căzut în faţa casei şi pierduse o cantitate mare de sânge. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de ambulanţieri, acesta a decedat”, a precizat purtătorul de cuvânt.
Se pare că totul a început de la o ceartă iscată între agresor şi victimă, pe fondul consumului de alcool. “În a doua zi de Crăciun, Giurgiu P. s-a dus la prietenul său care locuieşte în Bodia. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan. Gazda a luat un cuţit şi l-a înţepat pe zălăuan în partea superioară a piciorului drept. În acel moment, victima a spus că pleacă spre casă şi a ieşit din locuinţă”, a declarat Dumuţa.
Din relatările purtătorului de cuvânt, cuţitul pare să fi străpuns artera femurală a bărbatului, astfel încât acesta nu a avut nicio şansă. Trupul neînsufleţit al zălăuanului a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.
Suspectul Daniel H. a fost reţinut de către oamenii legii şi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă, care a emis un mandat de arest preventiv pentru 29 de zile. Dosarul sălăjeanului acuzat de omor a ajuns în atenţia procurorilor de pe lângă Tribunalul Sălaj.
Dacă va fi găsit vinovat, agresorul riscă să stea ani grei în spatele gratiilor, pentru infracţiunea de omor fiind prevăzută o pedeapsă cu închisoarea de până la 15 ani.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 30 decembrie 2012 at 22:08 - Reply

    pe viata sa fie bogat

  2. Anonim 30 decembrie 2012 at 22:09 - Reply

    pe viata sa fie bagat la inchisoare e un animal fara suflet

Lasa un Raspuns »