Tupeu de soferita: le-a prezentat politistilor permisul suspendat!

Magazin Salajean 6 aprilie 2012 0

Tupeu de soferita: le-a prezentat politistilor permisul suspendat!Doua conducatoare auto s-au ales cu dosare de cercetare penala, dupa ce au fost prinse, miercuri, de catre politistii salajeni circuland pe drumurile din judet, una cu permisul auto suspendat, iar cealalta fara permis. Una dintre soferite a incercat chiar sa induca in eroare oamenii legii, prezentandu-le permisul auto desi trebuia sa predea documentul odata cu suspendarea dreptului de a conduce, inca din decembrie a anului trecut.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat ca aceasta a fost surprinsa de catre politistii in timp ce conducea cu viteza autoturismul prin localitatea Birsau Mare. Politistii Sectiei de Politie Rurala Ileanda au surprins cu aparatul radar, in zona localitatii Birsau Mare, comuna Gilgau, un autoturism care circula cu 84 de kilometri/ora, la volanul caruia se afla Beata D., de 42 de ani, din Baia Mare. Desi soferita avea permisul de conducere asupra sa, politistii au constatat, dupa verificarea in bazele de date, ca politistii satmareni ii suspendasera, in luna decembrie a anului trecut, dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, insa conducatoarea auto nu predase carnetul de conducere, a declarat Tincuta Dumuta.

Potrivit sursei citate, pe numele acesteia au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale, pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce autovehicule i-a fost suspendat.

In cazul caz, soferita a fost identificata de politistii Sectiei de Politie Rurala Jibou. Aceasta Nicoleta B., in varsta de 22 de ani, din Napradea, conducea autoturismul prin localitate fara a avea permis de conducere pentru nicio categorie. In acest caz, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penala pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism fara a poseda permis de conducere.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »