Tupeu de borfasi! Prinsi la furat de fier vechi, langa unitatea jandarmilor

Magazin Salajean 9 februarie 2012 0

Tupeu de borfasi! Prinsi la furat de fier vechi, langa unitatea jandarmilorTrei persoane cu varste cuprinse intre 20 si 38 de ani au fost prinse, marti dupa-amiaza, in timp ce sustrageau fier vechi de la o societate comerciala situata in apropierea localitatii Hereclean. Cei trei au fost prinsi de paznicul unitatii, care a anuntat imediat jandarmii, aflati in imediata apropiere a sediului firmei.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Isaia Micle, dispeceratul unitatii a fost sesizat marti, in jurul orei 15.30, de catre adminmistratorul unei societati comerciale situata pe drumul E 81, intre localitatile Zalau si Hereclean, despre faptul ca trei persoane, respectiv doi barbati si o femeie, au patruns in incinta societatii cu o caruta, cu scopul de a sustrage fier vechi. La fata locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi care au inceput verificarile pentru a stabili imprejurarile in care a fost comisa fapta. Din primele cercetari rezulta ca L.N. de 38 de ani, L.N. de 20 de ani si B.V. de 37 de ani, toti avand domiciliul in localitatea Panic, au patruns in incinta societatii de unde au sustras fier vechi pe care l-au incarcat in caruta, fiind surprinsi la plecare de catre administrator care a solicitat interventia jandarmilor, a declarat purtatorul de cuvant. Prejudiciul a fost recuperat si restituit partii vatamate.

In cauza, pe numele faptuitorilor jandarmii au intocmit actele de constatare a infractiunii de furt calificat, fapta prevazuta si sanctionata de art. 209 Cod Penal. Dosarul cu actele de constatare a infractiunii urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »