Trofeul Festivalului Naţional “November Music Fest” Ploieşti, câştigat de zălăuanca Alice Ghile

Alice Olivia Ghile, elevă a Liceului de Artă “Ioan Sima” Zalău, a câştigat trofeul Festivalului Naţional de muzică uşoară “November Music Fest”, ediţia a II-a, care a avut loc la Ploieşti, în perioada 16-17 noiembrie.

Cunoscută ca fetiţa care intonează inmul de stat alături de Promenada, fanfara municipiului Zalău, Alice, în vârstă de doar şapte ani, a reuşit să obţină până în prezent numeroase premii. Printre acestea se numără: trofeul festivalului “November Music Fest” şi la prima ediţie, respectiv cea din 2012, premiul III la Festivalul Naţional de muzică uşoară “Ursuleţul de Aur” Baia Mare 2013, trofeul festivalului organizat la Horoatu Crasnei – “Dor de cântec şi de joc”, premiul I la festivalul concurs de cântece populare de la Cehu Silvaniei, doi ani la rând, în 2011 şi 2012. De asemenea, zălăuanca a fost singura care a obţinut diploma de excelenţă la festivalul “Cântec, joc şi voie bună” Cluj-Napoca.
Alice activează de doi ani la Palatul Copiilor Zalău, la cercul Muzică Uşoară, coordonat de Ioan Mureşan. Totodată, aceasta face parte şi din ansamblul “Meseşul”, unde cântă şi dansează.
Anul viitor, având în vedere că a câştigat trofeul la două ediţii consecutive, conform regulamentului, mica zălăuancă va face parte din juriul copiilor la cea de a treia ediţie a festivalului “November Music Fest”, fără drept de participare.

 

Alte articole

Leave a Comment