Tripleti nascuti la Zalau

Magazin Salajean 29 noiembrie 2007 0

O nastere de tripleti a fost inregistrata la sectia de nou-nascuti a Spitalului de Urgenta Zalau, a declarat ieri Codruta Puscas, purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti respective.

Este vorba despre trei baieti, adusi pe lume de o mamica de 37 de ani, din localitatea Hereclean. In cadrul sectiei de nou-nascuti a fost inregistrat un eveniment inedit si anume, nasterea de tripleti. Bebelusii sunt trei baieti, iar fericita mamica este din localitatea Hereclean si are varsta de 37 de ani, a spus Codruta Puscas.

Potrivit sursei citate, cei trei nou-nascuti au avut la nastere 2,520 kilograme, 2,010 kilograme si 1,840 kilograme, iar starea lor este buna. Nasterea a decurs fara probleme, iar starea de sanatate a copiilor este buna. Ne bucuram si noi de acest moment. In perioada urmatoare, cei trei bebelusi si mamica vor fi externati, a spus purtatorul de cuvant.

In luna noiembrie 2007, la Spitalul de Urgenta Zalau s-au nascut 131 de copii, cu 16 mai multi decat in aceeasi luna a anului trecut.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »